Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Murat Kotra, MHP Zonguldak İl başkanı Varol Demirköse ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaycuma'da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretler ilk olarak Çaycuma Muhtarlar Derneği ile başladı. Kotra ve beraberindeki heyeti karşılayan Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Baysal, "Köylerimizin en büyük sorunu, su sorunu. Bununla ilgili devletimizin çalışması var ama bunun hızlandırılması gerekiyor. Bunun yanında bölgemize aktarılan ödenek artık yetmiyor, bunun da düzenlenmesini istiyoruz. Köydeki vatandaşlarımız PTT ile işlem yapmaya çok büyük ilgi gösteriyor. Maalesef ilçe merkezimizde tek bir PTT şubesi var burası da yeterli gelmiyor. Bu konularda desteğinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra ise; "Çaycuma'nın ileriki dönemde nerelere gelebileceğini bölgede sizlerde tahmin edebiliyorsunuzdur. Bölgeden sorumlu MYK üyesi olarak sizlerden bu konular ile alakalı ilçe başkanımız Mustafa Kaplan beye dosya vermenizi istiyorum. Bende Genel Merkezimize bu bilgileri ileteceğim ve ivedilikle çözüm noktasında sizlere yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Buradaki ziyaretin ardından sırasıyla Emekliler Derneği, Esnaf Odası Başkanlığı ve son olarak Çaycuma TSO ziyaret edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi