Milliyetçi  Hareket   Partisi  Zonguldak  İl  Başkanı Varol  Demirköse  beraberinde  yönetim   kurulu  üyeleri ve Çaycuma İlçe  Teşkilatları ile  birlikte Çaycuma İlçesine bağlı Koramanlar ve Kızılbey köylerini  ziyaret  ettiler.
Demirköse  yaptığı  açıklamada, “Ziyaretlerde, bölgemizin sorunları ve çözümleri konusundaki çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerin ve Cumhur İttifakının önemini anlattık. Her geçen gün partimize karşı teveccüh artmakta yeni üye katılımları hızla devam etmekte buda Çaycuma İlçemizde de kendini göstermektedir” diyerek  şunları söyledi:
“MHP Çaycuma İlçe Başkanımız Mustafa Kaplan  ve yönetimine, misafirperverliği için Koramanlar ve Kızılbey köylerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere aktarılan bütün taleplerin sonuna kadar takipçisi olacağız.
Ülkemiz için büyük önem taşıyan Filyos projesi kapsamında 12.000, Tersaneler faal durumda olduğunda 7.000, OSB’lerdeki yatırımlarda 5.000, MAKZON projesi kapsamında 1.000, Türkiye Taşkömürü Kurumunda 3.000 ve Doğalgaz çalışmalarında 2.000 olmak üzere yaklaşık 30.000 civarında kalifiye eleman istihdam ihtiyacı dikkate alınarak acil olarak Meslek liselerinin, Mesleki Eğitim Kurumlarının ve Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinin kalifiye eleman hazırlığını yapması konusundaki çalışmalarımız titizlikle sürmekte ve bütün çalışmalarımızı öncelikle teşkilatlarımız, çok kıymetli halkımız ve sivil toplum kuruluşları da yakından takip edip destek vermektedir”  (Haber  Merkezi)

Editör: Haber Merkezi