Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığında düzenlenen törene, İl Başkanı Varol Demirköse, İlçe Başkanı Süleyman Erbay, MHP Çaycuma İlçe Başkanlığına getirilen Mustafa Kaplan ve yönetimi ile il yönetiminden katılım oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse törende yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bilindiği gibi Çaycuma İlçemizde nöbet değişimi gerçekleşecektir. Önce ülke ve milletim diyen, sabahlara kadar Türkiye’yi düşünen liderimizin onurlarıyla değerli geçmiş dönemde görev yapan Mustafa Kaplan ilçe başkanı olarak atandı. Cenabı Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Yolunuz açık olsun. Görevinizde başarılar diliyorum. Atama belgesini de ilçe başkanımıza takdim ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Kaplan da açıklamasında, “Bu görevi daha önce Çaycuma bölgemizde yaptık. Bu sefer Zonguldak’ın ve Çaycuma’nın parlayan yıldızını taşıyacak bir yönetim oluşturduk. Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın oluşturmuş olduğu Cumhur İttifakı’na uygun hareket edip Çaycuma’da bütün atılımlarda ve mücadelelerde beraber hareket etmek için bu yola çıktık” diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay da, Çaycuma İlçe Başkanlığına ataması gerçekleştirilen Mustafa Kaplan ve yönetimine başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Varol Demirköse, atama tebligatını MHP Çaycuma İlçe Başkanına tebliğ etmesinin ardından yeni yönetim ile toplantı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın başkanlığındaki yönetime, Abdurrahim Doğan, Ali Aşık, Ali Yılmaz, Barış Aşan, Bedrettin Aytepe, Bekir Özer, Can Ayvacı, Ceyhun Gümüşkaya, Enes Karagöz, Engin Sunat, Ercan Özkara, Erdem Yavuzoğlu, Ergin Gider, Ersin Aksoy, Ezgi Ustaoğlu, Fatih Yıldırım, Fatih Yıldız, Furkan Karahatıl, Hüseyin Demir, Hüseyin Duran, İbrahim Doğan, İsa Yurtseven, Korhan Uzaldı, Muhammet Girgin, Murat Gümüş, Özkan Miyanyedi, Raci Sönmez, Selim Turpcu, Semih Aydın, Serkan Kuzucu, Sertaç Öztem, Sezgin Çalışkan, Şükrü Sapmaz, Utku Kırandağ, Üzeyir Karagöl, Yusuf Kılıç ve Zeki Atabay seçildiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi