Milliyetçi Hareket Partisi İl, İlçe ve Belde Teşkilatları, Ülkü Ocakları ve dava arkadaşları  yoğun bir katılım ile Birlik ve Beraberlik Şöleninde bir araya geldi.
Çaydeğirmeni Belde Belediyesine bağlı mesire alanında düzenlenen birlik ve beraberlik şölenine, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, MHP Gökçebey İlçe Başkanı Şendoğan Demircik, Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan,  Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, Alaplı İlçe Başkanı Erol Ooktay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, MHP İl, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu üyeleri, Belde Başkanları dava arkadaşları  katıldı.
MHP İl Başkanı Varol Demirköse yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberlik örneğinin gösterdiği ve Vadi bölgesinde Çaydeğirmeni Mesire alanında yapılan programa, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Arzu Kara, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Özkan Başkurt, TÜRKAV Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mithat Bülent Bağcı  ve partililerimiz katıldı.Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin son kalesidir.Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecektir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi