Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, partilerinin 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde gireceğini belirtti.

“Adım adım 2023; ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” temalı MHP ilçe ziyaretlerini planladıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Varol Demirköse, açıklamasına şöyle devam etti:

“MHP İlçe Başkanlarımızla Ereğli İlçemizde bir araya gelerek Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “Adım adım 2023; ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” temalı MHP ilçe ziyaretlerimiz planlanmıştır. Toplantıda, Ereğli İlçe Başkanımız Rahman Demirtürk, Alaplı İlçe Başkanımız Erol Oktay, Merkez İlçe Başkanımız Süleyman Erbay, Kozlu İlçe Başkanımız Muhammet Özdemir, Kilimli İlçe Başkanımız Vedat Savaş, Çaycuma İlçe Başkanımız Mustafa Kaplan, Devrek İlçe Başkanımız Erol Kaptan ve Gökçebey İlçe Başkanımız Şendoğan Demircik ile ilçelerimizdeki çalışmalar, her geçen gün artarak devam eden üyelikler ve katılımlar, 2023 seçimleri hazırlıkları konusunda istişareler yapılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecektir.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi