Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve beraberindeki heyet Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’yı ziyaret etti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar beraberinde sendikanın şube başkanları ve yönetimleri Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’yı parti binasında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar: “Muammer Bey çok eskiye dayanan bir dostluğumuzun olduğu bir arkadaşımızdır. Uzunca bir süre siyaset sahnesi içerisinde yer alırken kısa bir süre içerisinde Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığına atanmasından dolayı memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Memur-Sen olarak kendisine ve yönetimine başarılar diliyoruz. Ülkemizin ekonomik olarak çok sancılı olduğu bir dönemde okulların açılma arifesinde özellikle okul dönüşümleri noktasında birçok sıkıntının yaşandığı bir dönemde çözüm noktasında mutlaka arkadaşlarımız, siyasi irade ve bürokrat boyutuyla çalışma yapılacaktır. Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiğimiz için Muammer kardeşime yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin. Zonguldak adına, milletimiz adına, ülkemiz adına iyi hizmetlere inşallah vesile olurlar” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı ise ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve beraberindeki sendikanın şube başkanları ve yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette Aşkar, Avcı’ya tablo hediye etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi