Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Zonguldak merkez ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdikleri 13. Olağan Kongrede genel merkez ve delegelerin takdiri ile Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığına seçilen Varol Demirköse, beraberinde Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay, il ve merkez ilçe yöneticileriyle birlikte Zonguldak Merkez ilçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Halka hizmet hakka hizmet görerek görevinin başında olduklarını belirten MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse: “Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl teşkilatının 13. Olağan Kongresi yapılmıştır. Biz kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Bu süreçten sonrada Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesine bağlı kalarak, cumhur ittifakı ruhunu koruyarak yapıcı, onarıcı, yol gösterici siyaset anlayışıyla halkımızın sosyal ve ekonomik bütün sorunlarına çözüm arayışı içerisinde olacağız. Biz halka hizmet hakka hizmet görerek görevimizin başındayız. Ben şuanda yanımda olan yönetim kurulu üyelerime, ilçe teşkilatlarıma, Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde görev yapan değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kongremiz Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan diliyorum” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi