29 Ağustos Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan kongresi sonucunda ilçe başkanlığına seçilen Mükerrem Ayçiçek kongreyi değerlendirdi.

Ayçiçek listede değişiklik yapıldığına dair yapılan iddialara cevap vererek, “Liste benim gece yarısı yapıp kongre sabahı saat 10.00 da bastırıp divana verdiğim listedir. Kesinlikle listede herhangi bir değişiklik yapılmadı” diyerek şunları söyledi:

“Cumartesi günü pandemi kuralları çerçevesinde 6.Olağan Kongre’mizi yaptık. Kongremiz çok güzel geçti. Hem kurallara uyum açısından hem de katılım açısından güzel bir kongre oldu.  Kongreye katılan tüm delege arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Güzel bir kongreyi sonuçlandırdık. Oluşan yönetim listesi ile de Rabbim Zonguldak’a Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla ve il başkanımızla hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Liste ile ilgili söylenenler doğru değildir. Ben arkadaşlarımla daha sonra görüşürüm. Yaptığım liste kesinlikle divana sunduğum listedir. Bunun haricinde liste ile ilgili hiçbir müdahale olmamıştır. Arkadaşlarla ilgili hiçbir olumsuz durum yaşanmadı. Zonguldak’a hizmet edebilecek gayet kaliteli, Zonguldak’ı ileriye taşıyabilecek bir liste hazırladık. Birlikte çalışabileceğimiz arkadaşlarımızı seçtik.  Dışarıdaki arkadaşlarımızla birlikte gönül gönüle birlikte hareket edeceğiz ve herkesi kucaklayacağız. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar olan arkadaşlarla kucaklayıcı olacağız.  Yaptığımız liste ile il yönetimi ve ilçe yönetimi ve belediye başkanlarımızla hep birlikte çalışacağız. Arkadaşlarımızın gönül kırıklığı varsa eğer, kırgınları gidermek için burada varız” 

Ayçiçek, “Kongrenin ardından büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta mazbatalarımızı alarak görevimize dört koldan başlayacağız” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi