Gelecek Partisi Zonguldak İl başkanlığına, 24 Aralık 2020 tarihinde Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öngörüsüyle ve genel başkan yardımcısı aynı zamanda Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Dr. Selim Temurci’nun yetkilendirmesiyle Zonguldak İl Başkanlığına getirilen Mustafa Kutayer, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Kutayer yaptığı toplantı ile ilgili açıklamasında, “Hak,hukuk,adalet parolasıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda yönetim kurulumuzla tanışarak, fikir alışverişinde bulunduk. Siyasette çalışma esasları ve görev paylaşımları hakkında görüş sağladık ve yönetim kurulumuz da görevli arkadaşlarımızla birlik beraberlik kararı aldık.  Hikmet Aydın ile başladığımız siyaset hayatımızda inişler çıkışlar yaşadık öncelikle bu ekibe sağladığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederim” diyerek şunları söyledi:

“Siyaset hayatında bayrak değişimleri gayet doğal bir durumdur. Şu an bayrak değişimi yaşanmış ve hareket zamanı il başkanı ve yönetim kurulu olarak bizdedir. Bu bayrağı teslim aldık, daha ilerilere taşıyarak bizden sonrakilere daha iyi yerlerde teslim etmek istiyoruz. Partimiz 12 Aralık 2019 da doğdu ve 1 yaşını bitirdi. Yeni doğan ve yaşını dolduran bir bebek gibi ayağa kalkarken sağa, sola sallanacağız, dengemizi kaybedeceğiz hatta düşeceğiz ama yeni yönetimimiz ile alacağımız yeni kararlarla çizeceğimiz yol haritamızla ayağa kalkacak ve hızlı bir şekilde adımlar atacağız.

Her bitiş yeni bir başlangıçtır.Bir önceki bitişten aldığımız tecrübe ile eksik olan alanlarda yenilikler yaparak  yetersiz kaldığımız  konularda daha temkinli ve tecrübeli hareket edeceğiz. Biz güçlü birbirine bağlı ve koordineli çalışan bir ekibiz yeni katılımlarla daha da güçlü olacağız ve şehrimize hizmet etme yolunda başarılı bir siyasetle halkımızla ve basınımızla yan yana olacağız.

Zaman çalışma zamanı birlik olma, inandığın yolda yürüme zamanıdır. Gelecek Partisi Zonguldak il başkanlığına beni layık gören genel başkanımız Profesör Dr Ahmet Davutoğlu’na genel merkez başkanlarıma ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim”

Yeni başkan Mustafa Kutayer ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tam desteğini aldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi