Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesajı yayınladı. Başkan Bükrü mesajında, küresel salgın nedeniyle bu bayramın buruk geçeceğini de kaydetti.

Bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Başkan Yaşar Bükrü, mesajında şunları ifade etti:

“Hayatımızın özel günlerinden birini, bayramını daha yaşayacağız. Bayramların sevinç ve mutluluklarımızı paylaşarak artırmamıza, milli ve manevi birliğimizin en üst seviyede yaşanmasına, dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın dolayısıyla bu bayram bizler için biraz farklı geçecek. Sevdiklerimizle kucaklaşamayacağız, büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz ama gönülden bayramlaşacağız. Her ne koşulda olursa olsun, tüm bayramlar gibi, bu bayramın güzelliklere dönüşmesini diliyorum.

Bayramlar toplumda karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği hoşgörünün yaygınlaştığı, kırgınlık ve dargınlıkların giderildiği, kardeşlik duygularının paylaşıldığı özel günlerdendir. Bu manada bayramların ülkemize, tüm Dünya'ya adalet, barış, huzur ve adil bölüşümün getirmesine vesile olsun istiyorum.

Lütfen bu bayramda sokağa çıkma kısıtlamasına riayet ederek bayramı evimizde geçirelim. Tedbirimizi alır, kurallara uyarsak eski günlerimize dönebiliriz. Bu duygularla, tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi