İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı yazılı açıklamada, “21 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Zonguldak İl Kongresinin şimdiden partimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Erkmen açıklamasında, “Bilindiği üzere Mart ayının ilk yarısı itibariyle İYİ Parti olarak Zonguldak’ta İlçe kongrelerimizi bitirmiştik.29.03.2020 tarihinde yapacağımızı duyurduğumuz İlimizin 2. Olağan Kongresi pandemi süreci dolayısıyla ertelenmişti” diyerek şunları söyledi:

“Genel Merkezimizin 01.06.2020 tarihli genelgesi ile kongre takviminin yeniden başlatılması kararı kapsamında İlçe Başkanlarımızla, yönetimlerimiz gereken istişare yapılmış bu doğrultuda genel çoğunluğun üzerinde durduğu 21 Haziran 2020 tarihi Genel Merkezimize teklif edilmiş ve kabul görmüştür. Bu tarihte ekteki gündemle kongremizin yapılması hususunda Seçim Kuruluna gerekli müracaat da yapılmıştır.

Her geçen gün vatandaşlarımızın ilgisi ile büyüyen ve halkın umudu olan İYİ Parti, Zonguldak İl Kongresini de demokrasi şöleni şeklinde, birlik ve beraberlik ortamı içinde gerçekleştirecektir. Pandemi önlemlerine dikkat edilerek yapılarak kongresinin şimdiden Partimiz, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi