Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı 13. Olağan İl Kongresi 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 13:00'te Alaborina Restaurantta yapılacaktır” dedi.

Demirköse açıklamasında, “5 Eylül'de başlayan ve 27 Eylül'de tamamlanan İlçe kongrelerimiz Genel Merkezimizin onayladığı adaylarımız ile birlik ve beraberlik içinde tek liste ile gerçekleşmiştir. Tüm İlçe Başkanlarımızı, Yönetim Kurulu üyelerimizi ve dava arkadaşlarımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdir ve onayı ile İl Kongresine şahsımın adaylığında tek liste olarak gideceğimiz açıklanmıştır. Zonguldak'ta geçmişten günümüze görev yapan Ülküdaşlarımızın içinde olacağı ayrışmanın olmadığı ortak mutabakat kapsamında teşkilatımızın gücüne güç katacak ve 2023'e güvenle gidebileceğimiz bir İl Yönetim Kurulu oluşması için çalışmalarımız hassasiyetle sürmektedir.

Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve teşkilatımıza sadakat şerefimizdir diyen herkese hem gönlümüzün hem teşkilatımızın kapıları sonuna kadar açıktır. İl kongresine kadar bütün dava arkadaşlarımız ve İlçe Başkanlarımızla yapacağımız istişareler neticesinde İl Yönetim Kurulumuz şekillenecektir.

İstiklal için birlik istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak diyerek 18 Ekim 2020 tarihinde yapacağımız Olağan İl Kongremizin Zonguldak için bölgemiz için ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi