Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Fırat'ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatını sonuna kadar desteklediklerini belirtti.

Allah Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun diyen Kıransoy, “Kahraman Türk Ordumuza başarılar diliyoruz. Ordumuzun buradan muzaffer olarak çıkacağını biliyoruz. Devletimizin ve ordumuzun yanındayız” dedi.

Olması gereken bir harekattı diyen MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, konuşmasına şöyle devam etti:

“Barış Pınarı harekatına katılan Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Türk milleti tarih içerisinde sınırları ve topraklarını korumak için her zaman mücadele içerisinde bulunmuştur. Bugünde sınırlarımızın bitişiğinde 30 kilometre derinliği olan bir Kürt koridoru kurulmaya çalışılıyor. Türkiye’nin buna müsaade etmesi mümkün değil. Bu geçmişimizden beri gelen sınır politikamıza aykırı bir durumdur. Emperyalist dünyanın kışkırtmalarıyla PKK atığı militanlar Türkiye’ye adeta meydan okumaktaydı, bu nedenle harekat beklenmekteydi. Türk Ordusunun büyüklüğü ve gücü karşısında direniş bile gösteremeden kaçmaktadırlar. Kahraman Türk Ordumuza başarılar diliyoruz. Ordumuzun buradan muzaffer olarak çıkacağını biliyoruz. Devletimizin ve ordumuzun yanındayız, bu harekatı başından beri destekliyoruz. Olması gereken bir harekattı. HDP’nin bu operasyonu desteklemesi beklenemezdi çünkü bize göre HDP buradaki teröristlerin siyasi organıdır. Mecliste yaptıkları konuşmalarda bunu göstermektedir. Biz Türk Milliyetçileri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde de bir operasyon yapılması taraftarıyız.” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi