Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse yaptığı basın açıklamasında, “Medyadaki açıklamalarında Milliyetçi Hareket Partisi için hükümetin küçük ortağı tabiri kullanan CHP İl Başkanına ve onun yerine konuşmaya çalışan CHP Merkez İlçe Başkanına tavsiyemiz hadlerini aşmamalarıdır” dedi.

Demirköse açıklamasında, “Partimizin başlattığı askıda ekmek kampanyasını eleştirmek kimsenin haddi değildir” diyerek şunları söyledi:

“Terörle, doğal afetle, Covid-19 hastalığı ve her türlü mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi Devletimizin ve milletimizin yanındadır. CHP Merkez İlçe Başkanının Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanımız Süleyman Erbay’ın başlattığı “Askıda Ekmek” kampanyasını eleştirmek haddi değildir.

Askıda ekmek geçmişten bu güne gelen birlik ve beraberlik örneğidir.

CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, daha önce Devletimizin başlattığı yardımlaşma kampanyasını eleştirmişti. CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da sürekli eleştiri yapmak gayretindedir.  Anlaşılan CHP, siyaseti sürekli eleştiri yapmak, protokollere çağrılmak, taş atmak yada milletvekili kiralamak olarak biliyor.

Aziz milletimiz tarihin her döneminde büyük felaketleri badireleri milli birlik ve beraberlik ruhu ile aşmıştır. Anlaşılan CHP bu ruhtan habersizdir.  CHP, Askıda Ekmeği bilmez ama Askıda vekil konusunda tecrübelidir. Askıda vekil kampanyasını çok iyi bilir. Kiralık milletvekilliği konusunda tecrübeleri vardır. CHP, Askıda vekil kampanyaları ile siyasette yeni bir süreç başlatmıştır.

Askıda vekil kampanyasını en iyi bilenlerden biri de Devletimizin başlattığı yardımlaşma kampanyasını eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ tır.

CHP bu güne kadar aziz milletimiz ile ilgili milli ve manevi hassasiyetleri algılayamadığından, Askıda Ekmek kampanyasındaki hassasiyeti algılayamaması doğaldır.  Zamanı geldiğinde halkımız bu hassasiyeti CHP zihniyetine anlatacaktır” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi