İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Genel Başkanları Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirdikleri İl Başkanları toplantısını değerlendirdi.

Toplantıda güncel siyasi gelişmeleri değerlendirdikleri çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Erkmen, “Türkiye’nin umudu olan İyi Partiyi en iyi noktaya getirmek için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından gerçekleştirilen Başkanlık Divanı değişikliğine de değinen İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, konuşmasına şöyle devam etti:

BİRLİK VE BERABERLİĞİ ZEDELEYİCİ BİR HAREKET YOK

“İl Başkanları toplantımızda sayın genel başkanımız son yaptığı divan değişiklikleri hakkında bizlere bilgi verdi. İyi Partinin şuan ki konumunu, kamuoyundaki karşıtlığını ve önümüzdeki sürecin planlamasını gerçekleştirdiğimiz verimli geçen bir toplantıyı tamamlamış olduk. Öncelikle şunu söylemek isterim; bazı yerlerde konuşuluyor, olmayan şeyler üretiliyor. İyi Partide genel başkanından başlayarak en alttaki üyeye kadar birlik beraberlik var. Kesinlikle divan değişiminden sonra birlik ve beraberliği zedeleyici bir hareket yoktur. Bundan herkes emin olsun. Bugüne kadar hizmet etmiş olan genel başkan yardımcılarımız partimize hizmet veren çok önemli kişiler ve bundan sonrada aynı hizmetleri vermeye devam edecekler. Bunların hepsi genel başkanımızın takdiridir ve kimse bu değişikliklerden dolayı öküz altında buzağı aramasın.

HERKES BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMASINA DEVAM ETMEKTE

Sayın Koray Aydın’ın teşkilatlarımızın kurulmasında çok büyük emeği olmuştur. Onun sayesinde çok kısa sürede teşkilatlar tamamlanmış İyi Parti bunun akabinde seçimlere katılmış ve her geçen günde üye sayısını artırarak bugünlere gelmiştir. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. Ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim bu divan değişikliğinin sonrasında ne genel merkezde nede teşkilatlarda en ufak şekilde kırgınlık küskünlük yoktur. Herkes yine eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasına devam etmektedir.

İYİ PARTİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜMESİNE DEVAM EDİYOR

İkinci konumuz İyi Partinin kamuoyundaki tüm yapılan araştırmalarda her geçen gün üzerine koyarak büyümesidir. Sayın Genel Başkanımız kendi anket çalışmalarının sonuçlarını bizimle paylaştı. Şuanda her gün üzerine koyarak yükselen partinin bu anket çalışmalarında İyi Parti olduğu görülüyor. Buda insanımızın başta Sayın Meral Akşener olmak üzere İyi Partiye bakışını ve güvenini gösteriyor buda bizleri mutlu ediyor. Bu nedenle tüm teşkilatlar olarak bizde sayın genel başkanımızla birlikte İyi Partinin daha iyi noktalara gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR PLANLANDI

Önümüzdeki süreçle ilgili olarak ta bir takım çalışmalar planlandı. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin teşkilat olarak direk genel başkanımıza bağlanması ne derece kıymetli bunu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Buna paralel olarak illerde de aynı çalışmaları bizler yürüteceğiz. Biz hangi guruptan olursa olsun kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla tüm insanımızın seferber olduğu, gönül verdiği ve Türkiye’nin umudu olan İyi Partiyi en iyi noktaya getirmek için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi