Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Zonguldak’ta ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Önce Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın başkanlığında 24 milletvekili ile Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Halkımızın esnafımızın sorunlarını bire bir onların yanına giderek dinledik, not aldık.

Devamında Zonguldak ekonomisinin taleplerini, sorunlarını dinlemek için CHP Ekonomi Masası kentimizdeydi. CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin de yer aldığı CHP Ekonomi Masası, başta sanayi ve ticaret odaları olmak üzere Zonguldak’ın iş insanları ile bir araya geldi. Zonguldak ekonomisinin her yönü ile konuşulduğu bu toplantıda, sorunları dinledik, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm önerilerini paylaştık.

Şimdi de Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Zonguldak’ta ağırlayacağız. Sayın Genel Başkanımızı Zonguldak’ta ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

16 Aralık 2021 tarihinde Zonguldak’a gelecek olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya gelecek. Zonguldak için çok önemli bir buluşma olacak. Genel Başkanımızın kentimizin muhtarları ve kanaat önderleri ile yapacağı görüşmelere ilişkin detayları ilerleyen günlerde  duyuracağız.

Editör: Haber Merkezi