DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Genel Başkan Ali Babacan’ın Zonguldak ziyaretini değerlendirdi.

Keleş yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan şehrimize gelerek iş insanları, sivil toplum örgütleri ile toplantılar gerçekleştirdi. Esnaf ziyareti ve maden emekçileriyle buluştu. Genel merkez yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yerin yüzlerce metre altından kömürün nasıl çıkartıldığında bizzat şahit oldu. Partimiz ve Zonguldak'ımız adına çok faydalı bir ziyaret programını gerçekleştirdik.Programlarımızda bizlere eşlik eden emniyet teşkilatımıza ve Sayın Müdürümüz Fahri Aktaş'a da ayriyeten teşekkürlerimizi iletiyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Genel Başkanımızın Zonguldak ziyareti öncesinde maden programı dolayısı ile TTK'ya yapmış olduğumuz bir başvuru vardı. Bura dan sormak istiyoruz sahi bizim başvuru dilekçemiz ne oldu? Bakanlıkta mı unutuldu? Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Sayın Kazım Eroğlu'na buradan sesleniyoruz. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'ın Zonguldak programı geride kaldı, artık cevap verebilirsiniz.

Ülkemiz adına üzülüyoruz. Kurumlarımızın ne kadar yıprandığını ve yıpratıldığını her defasında açıkça kamuoyuna gösteriyorlar. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nu, Ak Parti Taşkömürü Kurumu gibi görenlere ve maaşını milletten alanların Ak Parti İl Başkanı gibi hareket etmesine tahammül edemiyoruz ve etmeyeceğiz.

Herkes bilmelidir ki bu devran böyle gitmeyecektir.Vatandaşımızın tokadını ensenizde hissedeceğiniz günler çok yakındadır. Ülkemizi içerisine düştüğü bu karanlık tünelden çıkaracak olan birikim ve irade kadrolarımızda mevcuttur. Zonguldak'ın DEVA'sı Hazır, Türkiye'nin DEVA'sı Hazır” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi