Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay, 2023 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlandıklarını belirtti.

Partilerinde bir süre hizmet etmiş kişilerin parti bayraklarının altında fotoğraf çektirmeleriyle MHP’li ya da Ülkücü olamayacaklarını da ifade eden Erbay, “Bu türden insanların partimizde barınamamış olması, zaman zaman farklı proje ve oluşumlarda yer almaları gayet normal bir durumdur” dedi.

Kasayı kurtarmak için çürük elmalar mutlaka ayıklanmalıdır diyen MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay, yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

MHP SİYASİ HESAP SAHİPLERİNİ İÇİNDE BARINDIRMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadroları ile 2023 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanmaktadır. Mahalle, köy, belde çalışmaları, esnaf ziyaretleri, stk görüşmeleri aksatılmadan yürütülmektedir. Zaman zaman yerel basında çıkan sansasyonel haberler bizleri çok da enterese etmemektedir. MHP Türk siyasi tarihinin en köklü partisidir. MHP Türk siyasi tarihinin siyaset okuludur. Partimizde bir süre hizmet etmiş, parti sembollerimizin bayrağımızın altında fotoğraf çektirerek paylaşım yapmış olmakla MHP’li ya da Ülkücü olunmaz. Bu türden insanların partimizde barınamamış olması, zaman zaman farklı proje ve oluşumlarda yer almaları gayet normal bir durumdur. MHP büyük ülkülerin, büyük hedeflerin partisidir. MHP küçük menfi ya da siyasi hesap sahiplerini uzun süre içinde barındırmaz, bir süre sonra bu tür beklenti ve hesap sahipleri partiden mutlaka ayrılırlar. Bu geçmişte de hep böyle olmuştur. Kasayı kurtarmak için çürük elmalar mutlaka ayıklanmalıdır. Teşkilat kadrolarımız titizlikle seçim çalışmalarını yürütmektedirler.

CUMHUR İTTİFAKI GÜVEN TAZELEYECEK

2023 sadece Türkiye’nin seçimi olmayacak, Türk Dünyasının güneşi parlarken, mazlum milletlerin küresel yamyamlara, gözü dönmüş katillere karşı umudu daha da güçlenecek, Türk Milletinin dünyaya yeniden mührünü vurma yolunda dönüm noktası olacaktır. Varoluş ile yok oluşun başlangıcı arasında yapılacak tercih siyah ile beyaz gibi açık ve net iken, yalan ve algılar ile küresel aktörlere maşalık yapma yarışındaki proje oluşumların, küsüratlarla kaleden gedik açabileceğini düşünen gafil piyonların hepsi hüsrana uğramaya mahkumdurlar. Bu demokratik süreçte seçilmişlerin sorumluluklarını yerine getirmekte en ufak bir ihmali olamaz, olmamalı da, süreç ihmal ve suiistimali asla kaldırmazken hiç bir özrü de kabul etmeyecek derecede hayati öneme haizdir. Yürütülmekte olan ve yürütülecek tüm çalışmalar vatandaşların memnuniyeti, huzuru ve refahı ile özdeşleşmesi gerekirken sürece atanmışların zarar vermesi, köstek olması, zilletin değirmenine dolaylı yollardan su taşıması ise hiçbir şekilde kabul edilemez. Cumhur İttifakı sürecin sonunda başarı ve zafer ile vatandaşlarımızdan güven tazeleyecektir.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi