BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal, “Yıllardır Alaplı’mızın kanayan yarası oldu tam anlamıyla hizmet alamamak, Güzel şeyler olmadı mı evet hem yerel yönetim hem de merkezi hükümet az da olsa hizmet etti. Az diyorum çünkü yanı başımızda olan ilçeler il olmaya giderken biz halen yerimizde sayıyor ekmek kazanmaya Alaplı dışına çıkan gençleri izliyoruz. Yazık bırakın kısır siyaseti hadi yapıcı olalım. El ele vererek Ankara’nın yolunu eskitelim” dedi.

BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal, Alaplı’yı yönetenlere, siyasilere, bürokratlara önemli çağrılarda bulundu.

Alaplı’nın tam manasıyla hizmet alması için kısır çekişmeleri ve ben zihniyetinin bırakılması gerektiğinin altını çizen Kartal, “Son zamanlarda sosyal medya üzerinden siyasi kısır çekişmeleri üzülerek görüyoruz. Eleştirmek işin en kolay kısmı, yıllardır Alaplı’mızın kanayan yarası oldu tam anlamıyla hizmet alamamak. Güzel şeyler olmadı mı evet hem yerel yönetim hem de merkezi hükümet az da olsa hizmet etti. Az diyorum çünkü yanı başımızda olan ilçeler il olmaya giderken biz halen yerimizde sayıyor ekmek kazanmaya Alaplı dışına çıkan gençleri izliyoruz. Yazık bırakın kısır siyaseti hadi yapıcı olalım. El ele vererek Ankara’nın yolunu eskitelim. Çünkü

*Gençler kayboluyor. Alaplı’yı terk ediyor iş sahası açmalı, Devlet Hastanesi hızla tamamlanmalı, Kapalı spor salonu modern ve tertemiz hızlıca yapılmalı. Alaplı’a Ereğli tarafından acilen bir giriş yapılmalı, Bitmeyen Gümeli Barajı bitmeli. Şehir içi köy içi asfaltlanmamış betonlanmamış yollar kalmamalı..Gariplere, fakirlere sıcak yemek için bir aş evi yapılmalı, Alaplı incisi olabilecek deremiz ıslah edilip üzerinde gondollar gezmeli, Yıllardır çürümeye terk edilmiş öğretmen evi inşaatı tamamlanmalı.Tribünsüz, tuvaletsiz futbol saha garip değil mi ?İvedi yapılmalı, Her durumda yaz kış kesilen elektrik ile ilgili gerekli tavır sert bir şekilde konulmalı, Alaplı trafiğine yola kazık dikmekten, kasist yapmaktan daha etkili yapıcı çözüm bulmalı, Alaplı’nın kanaat önderleri el ele vererek birbirinin kuyusunu kazmamalı, Çocuklarımız gençlerimiz kötü alışkanlıklara koşuyor bir dur demeli aile ve toplum bilinçlendirme çalışması yapılmalı, Liman gemi girişi yıllardır çözüm bekliyor.Bir sinema, tiyatro salonumuz neden yok, yok, yok, yok. Aslında o kadar çok problem var ki, birbirimizi yemek yerine,çözüm yine bizleriz yeter ki reklam değil hizmet üretelim” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi