Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ankara’da bakanlıklarda yaptığı temaslar ile ilgili açıklama yaptı.

Karaveli, İl Genel Meclisi gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Ankara ziyaretiyle ilgili İl Genel Meclisine bilgi aktarırken, “Ankara’ya Bakanlıklarda temaslarda bulunmak üzere gittik. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığımız görüşmede milletvekillerimiz ile birlikte bizde kurum adına gittik.

Yaptığımız görüşmelerde, İdaremiz ile ilgili 1 milyon TL içme suları, 1 milyon TL kanalizasyon ve 1 milyon TL araç gereç takviyesi ve 500 bin TL de çöp kontenyerleri olmak üzere 3.5 milyon TL yardım ile ilimize döndük. Bu aldığımız parayla ihtiyaçlarımız bitmedi. Bakanlıklarımızdan taleplerimiz artarak devam edecek.

Ülke olarak ve ilimiz olarak zor zamanlardan geçiyoruz. 10 günlük zaman diliminde kar ile mücadelede gerçekten çok zorlandık. Bereket yağar kar yüksek yerlerde aşırı yağdı. Araç gereç konusunda eksikliklerimizi gördük. Eksikliklerimizi bakanlıklardan talep edeceğiz. Bize bu konuda yardım eden başta milletvekillerimiz olmak üzere teşkilatımıza ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi