İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının 4 Aralık tarihinde yapılacak olan ilçe başkanlığı kongresi öncesi il yönetim kurulu üyesi Bülent Karakoç adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısına, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen başkan yardımcısı Ekrem Güllüdağ ve partililer katıldı.

Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Bülent Karakoç yaptığı açıklamada, “İYİ Partimizin kuruluş ve teşkilatlanma sürecinde tüm aile fertlerimle elini taşın altına koyanlardanım. Bu vesileyle öncelikle partimizin kuruluşundan bugüne emeği geçen özveriyle her türlü tehditlere karşı göğüs geren herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimizin ve delegelerimizin takdir ve destekleriyle partimize, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum” diyerek şunları söyledi:

“Partimizi güçlendirip iktidara taşımak ve daha iyi hizmet etmek için İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na aday oldum. Öncelikli hedefim, halkımızın ve üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olup kenetlenmesini sağlayarak uyum içinde çalışmalar yapıp partimizi daha ileriye taşımaktır.

İYİ Partililer ile birlikte çıktığım bu yolda hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Partimizi hem Zonguldak'ta, hem de Türkiye genelinde iktidara taşımaktır. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ayrıca bu kongre sürecinde aday olan tüm partililerimize başarılar diliyorum”

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen de, “İYİ Parti’de birlik beraberlik içinde çalışmaktayız. Ufuk tefek sıkıntılar olur. İl Başkanlığında beraber çıktığımız bu yolda Bülent Karakoç arkadaşımıza başarılar diliyorum. Hedefimiz demokrasi içinde bu yarışta birlik beraberlik içinde çalışmaktır. Aralık ayının 15’inde ilçe seçimlerini tamamlayacağız. Genel Merkezin açıklayacağı tarih ile Ocak ayında il kongresini yapacağız. Birlik beraberlik içinde kongrelerimizi tamamlayarak İYİ Parti’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta da seçimlerde birinci parti olacağız” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi