Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Gökçebey’li hemşehrilerim. AK Parti sevdamız 2003 yılında güzel anılarla başladı. 17 yıl teşkilâtın tüm kademelerinde görevi heyecanla sevgiyle yaptım.24 /10/2016 yılında atama ile ilçe başkanlığı görevine layık görüldüm. 23/09/2017 yılında bu tarafa da seçimle görev yapmaktayım. Yapılacak olan olağan kongrede ilce başkanlığına aday olamayacağımı tüm kamuoyuna bildiririm” diyerek şunları söyledi:

“Gökçebey için en güzel hizmetleri yaptığımıza inanıyor ve geriye çok güzel hizmetler yaptığımı düşünüyorum. Bazı hizmetlerimiz bitmiş bazıları ise proje ve ihale aşamasındadır. Gökçebey için en güzeli için hep çalıştık yine de kırılmadan çalışacağız.

Yaptığımız görev süresince beraber çalışma fırsatı bulduğum, kuruluştan bu tarafa il başkanlarıma ilçe başkanlarıma kadın ve gençlik kolları başkanlarıma belediye meclis üyesi arkadaşlarıma il genel meclis üyesi arkadaşlarıma milletvekillerine Ak parti genel merkez teşkilâtımıza ve tabi ki bizi biz yapan Ak sevdanın baş mimari sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ve tüm üyelerimize köy ve mahalle başkanlarımıza her daim bizlere destek veren tüm Gökçebeyli hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkınızı helal edin” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi