İYİ Parti Devrek  İlçe Teşkilatı  partilerinin üçüncü kuruluş yıldönümü için pasta keserek kutlama yaptı.

 İYİ Parti Devrek İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Gökçe, Kurucu Başkanı Bahadır Kıycı, İl Disiplin Kurulu üyesi ve Zonguldak Milletvekili adayı Mustafa Adil Özkan ve Yönetim kurulu üyeleri Parti binasında gerçekleştirdikleri pasta kesim kutlamasında ”İYİ Parti ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde, ‘Cesurlar hareketi’ olarak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur’’ dedi.

‘’İYİ PARTİLİLER BÜYÜK ZAFER ALDIK’’

Millet İttifakı çatısı altında İYİ Parti’nin yerel seçimlerden başarılı ile çıktığını belirten İyi Parti Devrek ilçe Yönetimi ”Zorlukları aşarak Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Parti’yi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Parti’ye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçlerde çok daha iyi anlıyoruz.

 Bugün 25 Ekim 2020 Partimizin kuruluşunun üçüncü yıl dönümünü İYİ Parti 3 yaşında. Bizler bu yola çıkarken ‘cesurlar hareketi’ olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Bugüne kadar çok uzun ve engelli bir süreçten geçtik” denildi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi