İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Samsun Milletvekili ve Zonguldak'tan Sorumlu Milletvekili Bedri Yaşar, Zonguldak'a bir dizi ziyaret bulundular. Ziyaretlere İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, ilçe başkanları, belediye meclis üyesi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İYİ Parti heyeti ilk olarak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı ziyaret ederken, şehit ailelerinin sorunları ile ilgili kendisinden bilgi alış verişinde bulundular.

İYİ Partililer ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve yönetimini ziyaret ederken, ardından ise Tüm İşçi Emeklileri Derneği Zonguldak şube başkanlığını ziyaret ederek dernek sekreteri Adnan Küçükvar ile bir süre görüşürken, kendilerine Küçükvar tarafından emeklilerin sıkıntılarını ve 2000 öncesi ve sonrasında emekli olan emeklilerin maaşlarında düzenleme yapılmasını istedi.

İYİ Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve partililer, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Sellm Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İYİ Parti’nin ziyaretinden dolayı heyetine teşekkür etti.

İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu'da Zonguldak Belediyesini ziyaret etmekten mutlu olduklarını ifade etti.

İYİ Parti heyeti ziyaretlerinin son durağı olarak Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ettiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi