İyi Parti Zonguldak İl ve Merkez ilçe Başkanlığı Gazipaşa Caddesi üzerinde kurduğu stantla “Üye ol, iyi ol geleceğin Türkiye’sinde sende yerini al” kampanyası başlattı.

Gazipaşa Caddede kurulan “Üye ol, iyi ol geleceğin Türkiye’sinde sende yerini al” kampanyasının açılışına İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Üye kampanyasının başlangıç konuşmasını yapan İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, “Bugün burada başlatmış olduğumuz “İyi Partiye üye ol” kampanyamız 20 gün boyunca devam edecektir. Dostlarımızı ve Zonguldak halkını partimize üye olmaya davet ediyorum. İyi Partiye üye olmaları adına her kese çağrıda bulunuyorum. İyi Partiye gelelim iyi olalım” dedi.

İyi Parti her geçen gün büyümesine paralel olarak üye sayısını artırmayı hedeflemektedir diyen İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ise konuşmasına şöyle devam etti:

ÜYE SAYIMIZ ÇIĞ GİBİ ARTIYOR

“İyi Parti kuruluşunun üzerinden çok kısa süre geçmesine rağmen son seçimlerde 5 milyon vatandaşımızın oyunu almıştır ve mecliste temsil yetkisine sahip partilerden biridir. Bu başarıyı mahalli idareler seçimlerinde de perçinleyerek millet ittifakıyla birlikte büyük şehirlerin hemen hemen hepsinde başarılı olunmuş ve bu başarıda da en büyük pay sahiplerinden biride İyi Parti olarak kamuoyunca takdir görmüştür. İyi Parti her geçen gün bu büyümesine paralel olarak üye sayısını artırmayı hedeflemektedir. Geçtiğimiz hafta sayın genel başkanımızın İstanbul’da ilk üye kayıt formunu imzalamasıyla sokağa da inilerek üye kayıtlarını bizzat halkımızla yüz yüze yapılması, gerçekleştirilmesi hedeflenmiştir. Bu doğrultuda tüm Türkiye’de yürütülen faaliyetler neticesinde bugün her ilde üye sayısı çığ gibi artmaktadır. İlimizde de 2000 civarında üyemiz vardı biz bu kampanyamız neticesinde üye sayımızı çok daha yukarlara çekmeyi hedefliyoruz.

HALKIMIZI İYİ PARTİYE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Bizim hiçbir şeyden çekincemiz yok. Herhangi bir bölücü terör örgütleriyle ilgisi olmayan, vatanını, milletini seven, bayrağını seven, Büyük Önder Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetini daha ileriye götürmek, bayrağı daha ileriye taşıya bilmek arzusunda olan her kesi İyi Parti çatısı altında görmek istiyoruz. Bu anlamda da halkımızı İyi Partiye üye olmaya davet ederek hep birlikte Türkiye’nin iyi olmasına katkı verelim diyoruz. Bu nedenle üye kayıt kampanyasının her yerde gördüğü ilginin Zonguldaklılar tarafından da gösterileceğine inanıyoruz. İl merkezimizde başlattığımız bu organizasyonumuz diğer ilçelerimizde de devam edecek. İyi Parti bugün Türkiye’de kuruluşunun üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen kilit parti konumuna gelmiştir. Şuanda iktidar ve muhalefet İyi Partiyi yanında görmek istemektedir.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi