İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, beraberinde Kozlu Belediye Meclis üyeleri Nizamettin Aydın, Bahattin Topal ve Kadir Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret ederek il başkanlığına getirilen Mustafa Kutayer’e hayırlı olsun dediler.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ziyarette yaptığı konuşmada, “Siyasette farklı kulvarlarda yarış içinde olsak ta havasını ortak dertlerini ortak gelecekte çocuklarımıza miras olarak bırakacağımız yaşadığımız şehrimiz Zonguldak’ın sorunları ortak noktamızdır. Siyasetin engebeli yollarında yürürken iktidar olacağımız inancımız ile çıktığımız bu yolda, Gelecek partisi sevdamızı anlattık. Ortak yaşam toprağımızın eksiklerini, olması gerekenleri, yapılacakları, yapılması gerekli olanları samimiyetle ele aldık. Ülkemizin geçtiği bu zor pandemi zamanlarında en çok zorda olan esnaflarımızın sorunlarını ve çözümleri hakkında faydalı muhabbetlerde bulunduk.Her iki siyasi parti de samimi, gönülden başarı dileklerini birbirlerine ileterek ülkemiz için halkımız için geleceğimiz için umutlu dileklerini sunduk. Gelecek partisi yönetim kurulu olarak ziyaretlerinden duyduğumuz memnuniyeti bildirir teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş’da, “Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığına gelen değerli arkadaşım Mustafa Kutayer ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi