İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, 21 Haziran 2020 Pazar günü yapacakları 2. Olağan İl Kongrelerinde yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen 2. Olağan İl Kongresi açıklamasına İl Başkanı Yavuz Erkmen ve mevcut yönetimi, ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Pandemi süreci nedeniyle ertelenen 2. Olağan İl Kongrelerinde korona virüs tedbirleri kapsamında delegelerin dışında misafir kabul edemeyeceklerini belirten Erkmen, “Bugün itibariyle İl Başkanlığı adayı olarak hiçbir arkadaşımız ben adayım şeklinde çıkmadı. Bütün teşkilatlarımızı dolaştığımızda ve ilçe başkanlarımızla yaptığımız istişare neticesinde arkadaşlarımızın oy birliğiyle benim tekrar görevi devam etmem yönünde karar alındı. Bu anlamda bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, adaylığını açıkladığı toplantıda şunları söyledi:

DELEGELERİN DIŞINDA MİSAFİR KABUL ETMEYECEĞİZ

“İlçe Başkanlarımızla toplantılar yaptık, ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek görüşlerini aldık bu görüşler doğrultusunda 21 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan 2. Olağan İl kongremizle ilgili genel değerlendirmelerimizi yapmış olduk. Bilindiği üzere Mart ayının ilk yarısında ilçe kongrelerimiz tamamlanmıştı 29 Martta il kongremizi yapacaktık ancak pandemi sürecinin başlaması nedeniyle kongremiz ertelendi. İl Seçim Kuruluna müracaatımızı yeniledik ve 21 Haziran Pazar günü kongremizi gerçekleştireceğiz. Pazar günü saat 12.00’da başlayacak olan kongremizde korona virüs tehdidi nedeniyle alacağımız bir takım önlemler olacak. Genel Merkezimizin yayınlamış olduğu genelgeyle sürenin kısa tutulması, adayların dışında kimseye konuşma hakkı verilmemesi, girişte ateş ölçer ile insanların ateşinin ölçülmesi, temizlik malzemelerinin bulundurulması ve oturma düzeninde seyrek olarak oturulmasının sağlaması gibi bir takım önlemler istendi. Bizde bu önlemlere uygun olarak orada gereğini yapacağız. Ayrıca delegelerin dışında misafir kabul etmeyeceğiz. Daha sonra polemik konusu olmasın diye söylüyorum bu nedenle diğer siyasi parti il başkanlıklarına ve sivil toplum örgütlerine davetiye göndermedik.

BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bugün itibariyle İl Başkanlığı adayı olarak hiçbir arkadaşımız ben adayım şeklinde çıkmadı. Bütün teşkilatlarımızı dolaştığımızda ve ilçe başkanlarımızla yaptığımız istişare neticesinde arkadaşlarımızın oy birliğiyle benim tekrar görevi devam etmem yönünde karar alındı. Bu anlamda bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi Parti günden güne yükselen bir partidir. En son bağımsız kuruluşların yapmış olduğu kamuoyu yoklamalarında yükselen tek parti var o da İyi Parti. Yükselen tek lider var o da Meral Akşener hanfendi. Kongre sürecini bitirdikten sonra akabinde de büyük kongre tamamlandıktan sonra artık kurumsal kimliğini tamamlamış ve Türk siyasetinde iktidara doğru yol alan bir parti olduğumuzu herkese göstereceğiz. Biz İyi Parti olarak ülkemizin birliğini, beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü savunuyoruz. Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği hedef doğrultusunda ülkemizde 83 milyonun kardeşçe yaşamasını istiyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi