İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Merkezdeki incelemelerin ardından Gökçebey Belediyesinde Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü ziyaret ederek son durum hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Erkmen, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, il yönetiminden Dursun Şirin, Hasan Cındır ve Remzi Toksöz ile belediyeden görevli arkadaşlar ile birlikte ilçe merkezinde dolaşarak belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde gözlemlediler.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Zor şartlarda, fedakarca görev yapan ve de hemşehrilerimizin can ve mal kaybı yaşamaması için olağanüstü gayret sarf eden Belediye Başkanımız başta olmak üzere, Belediye personeline ve de diğer kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz. Özellikle evlerinin birinci katlarının nerdeyse tamamının su ile dolduğu bir ortamda Gaziler Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızın tahliyesi, onların başka mekanlara yerleştirilmesi, ihtiyaçlarının karşılanmasının eksiksiz yerine getirildiğine bizzat tanıklık yaptık. Temennimiz bu kadar olumsuzluklar karşısında inşallah başkaca sıkıntılarla karşılaşmamaktır. Bu arada kent merkezinde o kadar yağışa rağmen sokaklarda su birikintisinin olmaması da yine dikkat çekici, takdir edilecek bir çalışma örneği olmuştur. Can kaybımızın olmayışı en büyük tesellimiz olup, selden ,afetten etkilenen şehrimizdeki veya civar İllerdeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, inşallah daha kötü bir tabloyla karşılaşmamayı temenni ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi