İyi Parti kurucularından ve su anda seçim işleri başkanı olan Tolga Akalın beraberinde Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve GiK üyesi Dursun Çolak ile birlikte Zonguldak’a geldi.

İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve il-ilçe yetkililerinin katılımı ile toplantı yapan heyet seçim hazırlıklarının gündem konusu olduğu bir toplantı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, “İyi Parti kurucularından ve su anda seçim işleri başkanımız olan Tolga Akalın, kurucularımızdan Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve GiK üyesi Dursun Çolak'tan oluşan Genel Merkez heyetimiz İlimizi ziyaret etmişlerdir. Bu kapsamda İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve il ilçe yetkili görevli arkadaşlarımızın katılımı ile seçim hazırlıklarının gündem konusu olduğu bir toplantı gerçekleştirilmiş, bu amaçla hazırlıklar gözden geçirilmiş ve önümüzdeki süreçte yapılacakların planlaması yapılmıştır” dedi.

Toplantıda konuşma yapan İyi Parti seçim işleri başkanı Tolga Akalın, “Haziran 2021 tarihinden itibaren her an yapılabilecek bir seçime hazırız. Bu yöndeki çalışmalara tüm ülke sathında devam edilecektir” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi