İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, insanların Ramazana kısa süre kala sofrasına koyacakları yiyecekleri düşündüğünü söyledi.

İnsanların evlerine yiyecek alamadığı zaman mahcup olduğunu belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, konuşmasına şöyle devam etti:

İNSANLAR SOFRASINA KOYACAKLARI YİYECEKLERİ DÜŞÜNÜYOR

“Ramazan ayına çok kısa bir süre kaldı. Buradan tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazanlar bizim için ulvi ve mübarek günler. Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ön plana çıktığı günler. İnsan böyle günlerde dayanışmanın önemini çok daha iyi anlıyor. Çevremizdeki mağdur dediğimiz kişilere de bir taraftan sahip çıkma bir taraftan da insanımızın kendi ibadetini yaparak görevlerini yerine getirme zamanı oluyor. Ancak insan şuna üzülüyor; Ramazan geldiği zaman insanlar sofrasına koyacakları yiyecekleri düşünüyor. Bunları alamadığı zaman mahcup oluyor, sıkıntıya uğruyor ve ailede huzur kalmıyor.

EKONOMİK TABLO İNSANLARI MAĞDUR ETTİ

Öyle bir ortamda Ramazana giriyoruz ki bu ekonomik ortamda şuanda insanların hayat pahalılığı karşısında bu Ramazanı güler yüzle, tatlılıkla karşılama ve ailede hep birlikte o mutluluğu yaşama imkanı maalesef kalmadı. Şuanda her kesimden insan mutsuz. Bu ekonomik tablo insanları mağdur etti. İnsanların alım gücü kalmadı. Biran önce insanların alım gücünü artırmak suretiyle insanımızı mutlu etmemiz gerekiyor. Türkiye’nin kaynakları Türkiye’ye yeter, Türkiye zengin bir ülkedir ama bu kaynaklar herkese eşit bir şekilde dağıtılmadığı için birkaç kişinin elinde toplandığı için geldiğimiz noktada halk mağduriyet ve fakirlik yaşıyor.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi