Zonguldak İl Genel Meclisi Grup toplantısı AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve AK Partili 19 il genel meclisi üyesi katıldı.

Toplantıda, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il genel meclisi üyeleri yörelerinde yapılan çalışmalar ile ilgili İl Başkanı Zeki Tosun’u bilgilendirdi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “19 İl Genel Meclisi ve İl Genel Meclisi Başkanı le birlikte grup toplantısında parti binamızda bir araya geldik” diyerek şunları söyledi:

“İl Genel Meclisinde 2021 yılı bütçe görüşmeleri yapılıyor. Arkadaşlar ile görüş alış verişinde bulunduk. İl Genel Meclisinin Zonguldak’ta daha iyi hizmetler yapılması yönünde arkadaşlar ile istişare yaptık. Toplantı bitti arkadaşlar dağıldı. İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta köyler kısmında fazla bir eksiğimiz yok. Yol olsun yapılacak köylerde işler ile ilgili takip ediyorlar. Vatandaşların sorunlarını takip ediyorlar. Bu çalışmalar bundan sonra da sürecek” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi