DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş hastane ile ilgili açıklamada bulundu.

Keleş açıklamasında, “Her gün Zonguldak’ı yöneten hükümetin siyasi parti temsilcilerinin yalanlarının ortaya çıkması bir gerçek olmadan yaşamayalım. Devletin her türlü imkân sağladığını hatta Yanık ünitesinin TPAO’nun tarafından yaptırılacağı açıklamaları vatandaşlarımı yanıltmaktadır” diyerek şunları söyledi:

“Milletin vekilleri olmayı reddeden iktidar partisi vekilleri her fırsatta vatandaşın hizmet hakkına göz dikmeye, TTK çalışanlarının emekle kazandığı helal paraya göz dikmelerinin getirmiş olduğu rahatlıkla kurulacak olan yanık ünitesi biyomedikal cihazlarının amele birliği tarafından alınması için baskı yapmalarını esefle kınıyoruz.

Vatandaşa hizmet için yola çıktıklarını söyleyenler, Maden işçilerinin parasına çökme peşindeler. İktidar partisinin il başkanının da bunu hizmet yaptık gibi reklam yaparak anlatması ise tamamıyla nahoş açıklamalardır. İktidar partisinin yetkililerini uyarıyoruz. Yeni çıkan dezenformasyon yasasıyla hakkınızda suç teşkil edecek unsurlar çıkmaktadır. Dikkat edin şaşırttığınız adaletin terazisi sizleri farklı şekilde tartmasın” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi