Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik duruma dikkat çekerek, “Vatandaşa sadece geçecek dediler kandırmakla yetindiler olan yine vatandaşa oldu” dedi.

İktidar ‘ekonomi uçacak’ dedi ama uçan sadece vatandaşlarımızın hayalleri ve enflasyon oldu diyen Kutayer, konuşmasını şöyle devam etti:

VATANDAŞ FATURASINI ÖDEYEMİYOR

“Asgari ücret, memur, işçi, emekli aylıklarına yapılan zam ilk aydan sıfırlandı. Milyonlarca emekli, emekçi açlık sınırında ya da açlık sınırının altında geçim sıkıntısı içerisinde. Vatandaşlar fahiş zamlanan elektrik ve doğalgaz faturasını ödeyemiyor. Gıda fiyatlarındaki artış gün geçtikçe devam ediyor. Hükümet vatandaşı unuttu! Bizler gelecek ailesi olarak vatandaşı unutmayacağız unutturmayacağız. Sokakta insanlar önümüzü keserek dertlerini anlatıyorlar ve “Sıkıntıların çözümü noktasında muhatap olarak kimseyi bulamıyoruz” diyorlar. İnsanlarımız böyle zor durumdayken birileri rahat yaşıyorsa ortada bir sıkıntı var demektir. Bizler gelecek ailesi olarak yeni bir Türkiye kuracağız. Ülkeyi yönetenlerin çocukları ile sizlerin çocukları arasında hiçbir fark olmayacak.

OLAN YİNE VATANDAŞA OLDU

Genel Başkanımız Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi her liderin öncesi ve sonrası ile tüm mal varlıklarının incelenmesini istiyoruz. Market ve üretici fiyatları arasında büyük bir uçurum var bu uçurumun tek sorumlusu iktidardır. Bizler her zaman marketleri denetleyin dedik iktidar ise sadece birkaç markete uyarı yaparak göstermelik idari para cezası verdi, göz boyadı. KDV indirimi yapıldı ama kalıcı olmadı. İktidar hiçbir şekilde fiyatlar konusunda vatandaşa yardımcı olmuyor. Üreticiye de destek olmuyor. Bu şekilde üretici ile halkı zora sokuyorlar. Halka sadece geçecek dediler ve kandırmakla yetindiler. Olan yine vatandaşa oldu.

EKONOMİ UÇACAK DEDİLER UÇAN ENFLASYON VE VATANDAŞIN HAYALLERİ OLDU

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ilimizde bulunan tüm siyasi partilerle birlikte verdiği iftar yemeğinde şehir adına gereken soruları sorduk. Belediye Başkanı Özel Halk Otobüsü konusu, Fevkani Köprüsü konusu ve Merkez Çarşısı konularında bilgilendirmeler yaptı. Bunların hepsinin notlarını aldık. Gelecek Partisi olarak bu konuların hepsinin takipçisi olacağız. Partimizde muazzam bir üye çalışması yapıyoruz. Tüm teşkilatlarımızı kurduk. Mahalle başkanlarımızın atamasını gerçekleştiriyoruz. Gelecek Partisi olarak erken veya zamanında yapılacak seçime hazırız. Ülkemize temiz siyaset gelecek. İktidar içinde bulunduğumuz hayat pahalılığı ve gelir kaybı ile vatandaşlarımızın belini büktü. İktidar ekonomi uçacak dedi uçan vatandaşlarımızın hayalleri ve enflasyon oldu. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi