AK Parti Merkez İlçe Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İlçe Koordinatörü Burhan Onuk ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantı, İl başkanlığı ile koordineli yapılacak işlerin değerlendirilmesi ile devam etti.

Gelecek hafta yapılacak programlarla yönetimle istişarelerde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek genel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Ülkemiz savunma sanayi alanında gösterdiği başarıyı uluslararası alanda kanıtlamış durumda. Sağlık alanında vatandaşlarımızın aşılanması tedariğin artması ile hızlı bir artış yakalamış durumda. Çoğu ülke aşıya ulaşmada zorluk yaşarken, ülkemiz vatandaşlarına aşı da tercih sunmaktadır. Ülkeler pandemi sürecinde testi bile ücretli yaparken ülkemiz halkın sağlığını öncelik haline getirerek vatandaşlarını karşılıksız şekilde testini yapmıştır. Gelelim enerji alanına Kendi arama gemilerimizle yaptığımız keşiflerin yanısıra Ağrı'da keşfedilen altın rezervi ile hedef 5 yıl içinde yıllık 100  ton altın üretir hale gelmektir. Hem istihdam hem ekonomik anlamda ülkemizin güçlenmesine katkıları büyük olacak bu keşifler ile halkımızın refah düzeyi bu yaşadığımız zorlu sürecin ardından artacaktır.  Bunlar bize her alanda büyüyerek güçlenen bir Türkiye hedefinin birer göstergesidir. Bizlerde bu hedefte emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi