Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Av. Gökhan Yılmaz yaptığı açıklamada,  “HDP derhal kapatılmalıdır, PKK’nın kökü kazınmalıdır” dedi.

Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bildiğimiz üzere 14.02.2021 tarihi içerisinde farklı zamanlarla kaçırılan 13 vatandaşımız alçakça, haince, hiçbir hukuka sığmayan bir şekilde PKK tarafından şehit edildi. Bu hain girişim kaçacakları bir yeri kalmamış terör örgütü Pkk’nın son çırpınışlarını göstermekte köşeye sıkışmışlığını temsil etmektedir. Yalnız köşeye sıkışan PKK değildir. PKK’nın meclisteki uzantısı HDP’dir” diyerek şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti yeni bir rotaya girmektedir. Bu rota içerisinde ne Atlantik ve Amerika ne de açılım süreçlerinde meydanları kan gölüne dönüştüren HDP/PKK vardır. Artık Türk Milleti HDP kapatma sürecine hep birlikte omuz omuza ilerlemektedir.

HDP kurulduğu gün itibari ile programı Türkiye’yi bölmek ve terör örgütü PKK’yı meşrulaştırmak için çalışmalar yürütmektedir. HDP, PKK’dır. HDP, PKK’nın hiyerarşisi içerisinde disiplini içerisinde olan bir örgüttür. HDP’nin bütün teşkilatları, bütün belediyeleri PKK’ya militan toplayan, PKK’ya para yardımları toplayan ve bütün imkanlarından yararlandıran bir örgüttür. Milletvekilleri, Genel Başkanları PKK propagandası yapmaktadır. Propaganda üzerinden Türkiye’ye tehditler savurmaktadır. Bu söylediklerimizin hepsi delil ve belgelidir. Bu delil ve belgeler HDP’nin kapatılması için yeterlidir. HDP’ye demokrasi nağraları atılamaz. HDP’ye sevicilik yapılamaz. HDP’ye ittifak umudunda olanlar Türk milletinde karşılık bulamaz. HDP=PKK’dır bunu gizlemeye çalışanlar görevi ABD Başkanı Biden’dan almaktadır.

Tekrardan söylüyoruz;

Teröriste özgürlük verilemez, teröriste özgürlük verilirse bu Mehmetçiği vurma, bölme özgürlüğüdür.

Teröristle barış olmaz, teröristle barış olduğu zaman şehirlerde HDP/PKK bombalar patlatır. Üniversitelerimizde nice genç kızlarımız, Fırat Yılmaz Çakıroğlu gibi vatansever genç kardeşlerimiz şehit olur.  Terörle mücadele olur. Terörle mücadele özlü sözlerle, sevicilikle, barışla olmaz. Silahla olur. Türkiye’yi bölmeye çalışanlara, askerimizi,polisimizi,öğretmenimizi,gençlerimizi katledenlere tek çözüm silahla mücadeledir.

Artık terörün sonu gelmiştir. Türk Silahlı kuvvetleri amansız bir şekilde mücadele vermektedir. Bu mücadele Diyarbakır analarımızın kararlılığından gelmektedir. Bu mücadele Şehit Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz öğretmenlerimizin, Eren Bülbül Kardeşimizin kararlılığından gelmektedir. Türk milleti tek bir kuvvet, tek bir güç olarak HDP/PKK’nın üzerine yürümektedir” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi