AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı açıklamada, “Yıllardır yönettikleri Zonguldak’ımız da tek bir çivi çakamamış olanlar, AK Parti’mizin 20 yıldır ülkemizde ve ilimiz için yaptıklarını eleştirmeleri bizleri tabiî ki şaşırtmamıştır” dedi.

Ayçiçek açıklamasında, “AK Parti teşkilatları olarak bizler, mahalle teşkilatlarımızdan, İl Teşkilatımıza ve milletvekillerimize kadar halkımızın içinde onların sorunları ve talepleri ile ilgilenerek çaba göstermekteyiz. Her zaman dediğimiz gibi ‘Onlar Konuşur AK Parti yapar’ diyerek şunları söyledi:

“Zonguldak’ımızı yıllardır yönetip ilimize hiç bir şey yapamamış olanların şu an tek yaptıkları masa başı siyaset ile Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizi eleştirmek olmuştur. Zonguldak’ımızda son yıllarda hızla artarak devam eden yatırımları bile Bakanlıktan destek aldılar diyerek küçümsemek, amaçlarının hizmet olmadığının göstergesidir. Bizler kim olursa olsun bu memlekete en küçük bir hizmet edeni alkışlarız.

Halkımız yıllardır, yapılmaya çalışılan her türlü hizmete, köstek olmaya çalışanları görmektedir. Ülkenin yararına yapılacak her türlü işin karşısında olmalarına da anlam verebilmek mümkün değildir. Filyos Projesi gibi ülkemizin gözde projesine karşı çıkan, bunu engellemeye çalışan da kendi partilerinin mensuplarıdır. Filyos Projemiz ilimizi enerji üstlerinden biri haline dönüştürecek önemli bir kazanımdır. Buna sahip çıkmak her birimizin vatandaşlık borcudur. Bunca engellemelere rağmen bizlerin tek hedefi milletimize hizmet olmuştur.

AK Parti İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin destekleri ile Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan gecesini gündüzüne katarak bu il için neler yapabilirim gayreti içindedir. Mahallelerimizde halkımızın talepleri doğrultusunda hizmetler hızla devam etmektedir. Zonguldak’ımızda büyük projelerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz, bir inşaat çalışmasının yanına gidip şov yapmak yerine, canla başla Ankara’da görüşmelerine her daim devam etmektedirler.

Son günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Sosyal Konut Projesi’ ni bile manipüle eden bir muhalefet parti liderinin teşkilatlarından da başka bir şey beklemek elbette mümkün değildir. Halkımızın bu projeye göstermiş olduğu teveccüh devlete güvenin göstergesidir.

Bizlerin gayreti, yapılan bunca çalışmanın yanında eksiklerimiz neler onları giderme adınadır. Bizce bunca yapılan açıklama, AK Partimize halkımızın gösterdiği teveccühe hazımsızlığın göstergesidir.

Her zaman dediğimiz gibi ‘ Onlar Konuşur AK Parti Yapar’ (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi