Gelecek Partisi Zonguldak İl ve Kadın Kolları Başkanlığı, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Muharrem Ayı münasebetiyle Gazipaşa Caddesinde etkinlik düzenleyen Gelecek Partisi Zonguldak İl ve Kadın Kolları Başkanlığı, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Ardından hem erken seçim için imza kampanyası düzenledi hem de isteyen vatandaşları partilerine üye yaptı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, şunları söyledi: “Muharrem Ayı münasebetiyle Kadın Kollarımız bir etkinlik düzenleyerek vatandaşlarımıza aşure ikram etti. Aynı zamanda il başkanlığı olarak “Hemen seçim, Erken seçim” sloganıyla girdiğimiz imza kampanyalarımız devam ediyor. İlçe Başkanlığımızda yanlarında getirdiği üye formlarıyla isteyen vatandaşlarımızı partimize üye yapıyor. Zonguldak halkımızın büyük bir teveccühü içinde olduğumuzu görmek bizleri mutlu ediyor. Halkımız erken seçim istiyor.”

Gelecek Partisi Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Nilgün Dizmen ise Muharrem Ayı kapsamında aşure etkinliği düzenlediklerini aynı zamanda erken seçim için imza kampanyası başlattıklarını ve Merkez ilçe Başkanlığıyla üye çalışması da yaptıklarını söyledi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi