İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, kongre sürecinde merkez ilçe ve il başkanlığına aday olmadığını belirtti.

Kongre sürecinde merkez ilçe veya il başkanlığına aday olmayacağını ifade eden İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, “İl veya merkez ilçe başkanlığı gibi bir düşüncem aska yok! Ben il başkanımın ve partimin yanındayım. Bana genel başkanım ve il başkanım nerede görev verirse o görevi yaparım. Kongrelerimizi saygı, sevgi ve şölen havasında geçireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, açıklamasına şöyle devam etti:

PARTİMİN VE İL BAŞKANIMIN YANINDAYIM

“Partimizin bazı kanatlarında, ilçelerde, beldelerde şahsım adına birtakım söylentiler ön plana çıktığı için ve bu söylentilere bir nokta koymak gerekiyor. Dedikodudan uzak bir şekilde İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı görevimdeyim. Bundan sonraki kongre süreçlerinde ne merkez ilçe başkanlığına nede il başkanlığı makamına aday değilim. Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in talimatı doğrultusunda burada mevcut il başkanımız Sayın Yavuz Erkmen’in uygun göreceği ve onay vereceği her görevde olmaya hazırım. İl ve ilçe başkanlığı gibi bir düşüncem aska yok! Ben il başkanımın ve partimin yanındayım. Bana genel başkanım ve il başkanım nerede görev verirse o görevi yaparım. Partili olmak bunu gerektirir. Ben partimize hizmet etmeye adayım. Bizim bölünme gibi bir lüksümüz yok. Bu anlamda birlik ve beraberlik içerisinde partimizi üst seviyelere getirmek için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Bunun için arkadaşlarımın sağda solda konuşmasını değil partimize gelip istişareler yapmalarını öneriyorum. Kırıcılıkla, kavgayla kimse bu güne kadar bir yere varamadı.

KONGRELERİMİZİ ŞÖLEN HAVASINDA YAPACAĞIZ

Bizlerde bugün buradayız yarın burada olmaya biliriz. Bugün benim başkanlığını yaptığım makamda yarın bizi eleştiren, bizleri bölmek isteyen guruptan bir arkadaşımıza nasip olabilir. Biz her şeyi bir kenara bırakacağız burada birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz. Bu nedenle tüm partili arkadaşlarımı İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe teşkilatına ve il başkanlığına davet ediyorum. Buradaki asıl verilmesi gereken mücadele kendi içimizde olmamalı. Çünkü birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bütün siyasi partilerinde kongre süreci içerisinde olduğu gibi İyi Parti Genel Merkezi tarafından kongre yapılması talimatı doğrultusunda, sayın il başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarının ortaklaşa almış oldukları kongre tarihlerini basın yoluyla açıklanmıştır. Bu vesile ile saygı ve sevgi içerisinde şölen havasında geçireceğimiz kongrelerimize tüm teşkilatlarımızı davet ediyoruz.”

Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi