Adalet ve Kalkınma Partisi Gökçebey İlçesinin 7. Olağan Genel Kurulu yapılırken, tek liste ile gidilen seçimler sonucunda ilçe başkanlığına Erkan Soner Kodaman ve yönetimi seçildi.

Gökçebey İlçesinde Sultan Cafe’de gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına İl Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Metin Çelik  yaptı.

Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunduğu kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ,  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimler sonucunda AK Parti Gökçebey İlçe Başkanlığına Erkan Soner Kodaman seçilirken yönetim kuruluna ise şu isimler seçildi.

Kadir Başlı, Erdal Biçici, Arif Öztürk, Dursun Uğur. Serdal Erden, Elçin Özkan, Osman Acar, Ali Kapusuz, Eren Bostancı, Mustafa Kadm, Mustafa Berber, Ersin Kuyucu, Semra Biçici ve Aydın Arabacı.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda başkanlığa seçilen Erkan Soner Kodaman ve yönetimi ile kongreye katılanlar toplu fotoğraf çekildiler.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile Gökçebey İlçe Başkanlığını yürüten Hayrettin Karadağ’a plaket takdim etti.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi