Gökçebey Belediye Başkan Vedat Öztürk yaptığı açıklamada “31 Mart 2019 Pazar günüden itibaren yaklaşık dokuz aylık bir zaman dilimi geçti.Bu zaman dilimi içerisinde sizlerin beklentilerini bilerek hareket etmeye çalıştım. Ben Gökçebey sevdalısıyım“ diyerek sözlerine şöyle devam etti;

Çok Kıymetli Hemşehrilerim;

Bana tevehcüh ettiğiniz 31 Mart 2019 pazar günüden itibaren  kolları sıvayarak, sizlere hizmet etmekten ayrı kaldığım bir buçuk senenin özlemiyle kaldığım yerden hizmetlere devam etmekteyim.
31 Mart 2019 Pazar günüden itibaren yaklaşık dokuz aylık bir zaman dilimi geçti.Bu zaman dilimi içerisinde sizlerin beklentilerini bilerek hareket etmeye çalıştım. Ben Gökçebey sevdalısıyım. Sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Geride bıraktığımız dokuz ay içerisinde yarım kalan ve hiç başlanmayan yollarımıza başlayarak kilitli parke taşı örümlerini bazı cadde ve sokaklarda tamamladık. Geçmiş dönemde yer almasına karşın tamamlanamayan bir çok noktada doğalgaz çalışmalarını tamamlamaya çalıştık. Yine yeni binalarına geçen İlçe Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Amirliği binalarımızın tam anlamıyla faaliyete geçebilmesi içn belediye olarak üzerimize düşen eksikliklerin giderilmesi konusunda ki tüm görevlerimizi yerine getirdik.İlçemizde Cuma günleri kurulan semt pazarı (kapalı Pazar yeri) önündeki trafik sorununu yeni yapılan İlçe Devlet Hastanesi yanına otopark yaparak çözmeye çalıştık.Gökçebeyspor’ umuzu tamamen yerli ve gençlerden oluşan bir kadroyla tekrar aktif hale getirdik.Önümüzde ki yıl içerisinde ilk yapılacak projelerimizin arasında olan, aynı zamanda bölgemizin işsizlik sorununu da çözecek olan organize sanayi bölgesinin kurulması çalışmalarına daha çok zaman ayıracağız. Kısacası ben ve ekibim sürekli olarak Gökçebey için neler yapabiliriz düşüncesi içindeyiz.
Artık 2019 yılının son günlerindeyiz. Rabbim izniyle 2020 yılında, yarım kalan kilitli parke çalışmalarımızı ve doğalgaz çalışmalarını yedi mahallemizde de devam ettireceğiz.Alt yapı çalışmalarımızı tamamladığımız mahallerimiz de halkımızın da görüşünü alarak park ve bahçe çalışmalarımıza hız vereceğiz. Gökçebey hepimizin, bu ilçeyi daha yaşanır bir hale getirmek için hepimiz el ele vererek üstümüze düşen görevlerimizi yerine getirelim.
Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin yeni yıllarını kutluyor, 2020 yılının Gökçebey’ imize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temenni ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun…

Editör: Haber Merkezi