Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Zonguldak’a yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Cuma günü Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacağını belirten Tosun; “Gençlik ve Spor Bakanımızın Zonguldak’a gelmesi başta bizleri, spor camiası ve sporsever arkadaşlarımızı, dostlarımızı heyecanlandırıyor” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ ZONGULDAK’A GÜZEL MÜJDELER VERECEK

“Gençlik ve Spor Bakanımız ilimizde olacak. Devrek’te Gençlik Merkezi’nin açılışı ile başlayacak olan program akşam geç saatlere kadar devam edecek. Sayın Bakanımız geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a bir ziyareti vardı. Yurt dışı seyahati nedeniyle ertelenmişti. Gençlik ve Spor Bakanımızın Zonguldak’a gelmesi başta bizleri, spor camiası ve sporsever arkadaşlarımızı, dostlarımızı heyecanlandırıyor. İnşallah Sayın bakanımız Zonguldak’ta Gençlik ve Spor ile ilgili güzel müjdeler verecektir. Yapılacak incelemeler var, Valilik, Belediye ve partimizi ziyaret edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın Zonguldak’ta tamamlanan yatırımlar incelenecek, devam eden temeli atılan yatırımlar var. Ereğli’de ve bölgemizde onların incelemelerini yapıp bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Şimdiden Sayın Bakanımıza şehrimize hoş geldiniz diyorum. Gençlik ve Spor Bakanımızın Zonguldak’a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SALI GÜNÜ ZONGULDAK’TA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in de önümüzdeki hafta Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacağını belirten Tosun, “Önümüzdeki hafta yine Bakan ziyaretlerimiz olacak. Salı Günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin Zonguldak’ta bir dizi ziyaretler için Zonguldaklı hemşerilerimizle beraber olacak. Biliyorsunuz Toplu sözleşmeler sonrası Sayın Bakanımız Zonguldak’a ilk ziyareti olacak. Türk-İş Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay’ı da Sayın Bakanımızla beraber Zonguldak’ta ağırlayacağız. Ben şimdiden Sayın Bakanımıza Zonguldak’a hoş geldiniz diyorum” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi