Bir dizi ziyaretler ve incelemeler yapmak üzere Zonguldak’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belde Belediyesini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu Çaydeğirmeni Belediyesi önünde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş, öğrenciler ve vatandaşlar karşıladı.

Bakan Kasapoğlu, ardından Çaydeğirmeni Belediyesini ziyaret ederken, Başkan Gebeş kendisine Devrek Bastonu ile adının yazıldığı Çaydeğirmeni Belediyespor forması hediye etti.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na belediye çalışmaları ile beldede yapılan spor tesisleri hakkında bilgi aktardı. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi