AK Parti Kilimli Gençlik Kolları'nca düzenlenen gençlik buluşmasının ikincisi gerçekleşti.

Kilimli'de Pazar günü akşam Gönlü Ferah Düğün Salonu'nda "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" konseptiyle gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Buluşmasına, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akartaş, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Recepkethüda, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Silik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Budak, AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu ve çok sayıda genç katıldı.

Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci ve yöneticiler gençlerin taleplerini ve sorunlarını dinledi, AK Parti'nin gençlik politikasını ve gençliğe bakışını değerlendirdiler.

Toplantıya katılan gençlerdi siyasetten beklentilerini anlattı.

Toplantıda AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Budak "Z kuşağı diye bir şey yoktur . Gençliği Z kuşağı diye ayırmak doğru değildir" dedi.

Budak, " Biz AK Parti olarak seçimden seçime değil, biz her zaman, yarın seçim varmış gibi gençler ile birlikteyiz" ifadesini kullandı.

Toplantıda AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Biz gençlerle her zaman bir ve beraberiz" dedi.

Toplantıya katılan bir gencin, "Siyasetle işim olmaz" sözüne karşılık İlçe Başkanı Sedat Demirci Rahmetli Erbakan hocamızın bir sözü vardır. Siyasetle işim olmaz diyenleri siyasetle uğraşanlar yönetir" diyerek gençlerin daha çok siyaset içinde yer alması gerektiğini ifade etti.

Demirci, "Ben istiyorum ki gençler siyasetin mutlaka bir yerinde olsun. Biz gençlerle daha çok bir arada olmak istiyoruz.Metin Külünk'ün çok güzel bir sözü vardır. (Siyaset insanın en acıdığı yeri tedavi etme sanatıdır) ve (Siyaset insanın kalbinde kalabilme sanatıdır) Eğer birbirimizi daha iyi tanıyabilirsek saflarımız biraz daha sıkılaştırabiliriz. İnanın bir çok sorunumuza ortak çözüm bulacağız. Ben istiyorum ki bu toplantıyı biraz daha sıklıkla yapalım. Önümüzdeki seçimde 6.3 milyon seçmen ilk defa oy uygulanacak. Gençlere mutlaka ulaşmalıyız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci toplantıda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli bu kitabını herkesin okuması tavsiyesinde bulundu. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi