Gelecek Partisi Zonguldak İl Teşkilatı, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nu karşılamaya hazırlanıyor.

Alınan bilgiye göre, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 21-22 Aralık tarihlerinde, Zonguldak merkez ve ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, 21-22 Aralık tarihlerinde Alaplı’dan başlamak üzere Ereğli ve Merkez ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunacak” dedi.

Kutayer açıklamasında, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nu Alaplı İlçesinde karşılayacak. Ardından Alaplı Belediye Başkanını ziyaret ve esnaf ziyaretinde bulunacak. Buradan Kdz. Ereğli İlçesine giderek Belediye Başkanını, Ereğli TSO, ilçe başkanlığımızı ziyaret, Ereğli’den çıkışın ardından Kozlu ve halk ziyareti ve akşam da yerel bir TV’de program katılacak” dedi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, açıklamasına devam ederek, “Genel Başkanımız 22 Aralık Çarşamba günü saat 10.30 da Dedeman’da basın, partililer ve kanaat önderleri ile kahvaltıya katılacak. Devamında parti binamızı ziyaret, esnaf ziyareti, GMİS ziyareti, TSO Ziyareti ve Soğuksu Pazar yerini ziyaret ederek akşam ise yerel bir TV’de programa katılacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi