Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, “Esnaflarımız sadece nefes kredisine mahkum edilmemeli ve gerçekten nefes aldıracak destek paketleri bir an evvel açıklanmalıdır” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

'Almanya, 16 Aralık-10 Ocak tarihleri arasında geniş çaplı bir kapanmaya gidiyor. Fakat kapanmak zorunda kalan iş yerlerinin sabit giderlerini ise yüzde 90 oranında devlet karşılayacak.

Peki, Almanya esnafına böyle sahip çıkarken biz ne yapıyoruz?

Esnaflarımıza devlet desteği şart fakat “kendi başınızın çaresine bakın” demekten başka hiçbir somut adım atılmış değildir.

Ticaret Bakanı’nın ifadesiyle sadece “nefes kredisine” esnaflarımız mahkûm edilmemeli; onlara gerçekten “nefes aldıracak” destek paketleri bir an evvel açıklanmalıdır.

Biz Saadet Partisi olarak;

Evine ekmek götüremeyen işçimizin de, lokantada garsonluk yaparken işsiz kalan vatandaşımızın da, ay sonunu getiremeyen esnafımızın da, ürünün değerini alamadığı için iflas noktasına gelen çiftçimizin de dertlerini ve çözüm yollarını biliyoruz.

Tarihsel tecrübemiz ortada. Milli Görüş’ün iktidar ortağı olduğu dönemler hepimizin malumu.

Biz bunu daha önce başardık yine Allah’ın izni ile başarırız.

Aziz milletimiz müsterih olsun, ne kadar zor günler yaşarsak yaşayalım karanlığın en koyu olduğu dönem şafağa en yakın olduğu vakittir.' dedi (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi