Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.

Başkan Coşkun yaptığı konuşmada, MHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “MHP il yöneticilere ziyarete geldiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntılarını kendilerine anlatacağız,  aynı zamanda da Zonguldak’ın nabzını tutacağız” dedi.

“ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Varol Demirköse de ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle biz Zonguldaklıyız ve Zonguldak’ta her zaman söylediğimiz gibi evinden besmeleyle çıkıp, dükkanını açıp siftah yapamasa bile buna da şükür diyenlerin memleketi. Zonguldak bir maden kenti ama Zonguldak’ın bir tek ekonomisi madenlere de bağlı değil. Zonguldak’ta baktığınız zaman ekonominin yapı taşı esnaflarımızdır. Tabi ki esnafların durumu ile ilgili Sayın başkanımızla istişarelerini yapacağız. Ne yapabiliriz ona bakacağız. Bu gün Zonguldak’ta baktığınız zaman her yerde dükkanlar açılıyor iyi umutla görüyoruz ama aynı zamanda da o kadar dükkan kapanıyor. Bunu da yorumlamamız gerekiyor. Çay ocaklarının çoğalması ekonominin iyiye gittiğini de göstermiyor. Bu bağlamda bakacağız, neler yapabiliriz, ne yapmalıyız. Bu büyük alış veriş merkezlerinin durumunu dikkat edeceğiz. Alış veriş merkezlerinin küçük esnafa artısı, eksisi ne olur buna bakacağız. Bu süreçten sonra üzerimize ne düşüyorsa bununla ilgili çalışma yapacağız” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi