Saadet Partisi Zonguldak İl ve Merkez ilçe Başkanlığı Gazipaşa Caddesine açtığı stantta üye çalışması yaptı.

Vergi Dairesi Başkanlığı karşısında gerçekleştirilen etkinliğe Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer, Kadın Kolları ve partililer katıldı.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, etkinliklerinde yaptığı konuşmada: “Türkiye iyi yönetilmiyor. İktidar kendi ürettiği problemleri kendi çözme iddiasında. Yaklaşık 7 bin 680 gündür devam eden iktidardan seçime 380 gün kala vatandaşımız artık umudu kesti. Şuan Türkiye’de fakiri daha fakir zengini daha zengin yapan bir sistemle karşı karşıyayız. Biz Saadet Partisi olarak hem genel merkez bazında hem de il ve ilçe başkanlıklarımız bazında tüm teşkilatlarımızla sahaya indik. Vatandaşımızın şuan ki halini basına ve hükümete duyurmak üzere açıklamalar ve çalışmalarda bulunuyoruz. Gazipaşa Caddesinde kurmuş olduğumuz üyelik standımızla vatandaşlarımızla buluşuyoruz, broşürlerimizi veriyoruz hem de üye olmak isteyen, bizimle beraber Türkiye’nin refahı, kalkınması için çalışma içerisinde bulunmak isteyen vatandaşlarımızı teşkilatlarımıza ve partimize davet ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından vatandaşlara broşür dağıtımı gerçekleştirildi partiye üye olmak isteyen kişilerinde üyelik işlemleri yapıldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi