Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığına yeniden seçilen Burak Erol, Merkez ilçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Burak Erol, partililer ve yönetimiyle geldiği Zonguldak Adliyesi’nde Merkez ilçe Seçim Kurulu yetkililerinden mazbatasını teslim aldı.

Mazbata aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, şunları söyledi:

SAADET PARTİSİ MİLLETİN PARTİSİDİR

“Öncelikle Peygamber efendimizin bugün doğum günü ve Mevlit Kandilimiz var. Tüm Zonguldaklı hemşerilerimizin kandilini tebrik ediyoruz. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı da kutluyorum. Başta cumhuriyetimizi kuranlar başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnetle anıyorum. 6. Olağan Kongremizi icra ettikten sonra mazbatamızı aldık. Saadet Partisi Türkiye’de milletin partisidir. Yüksek İstişare Başkanımız Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun önderliğinde Saadet Partisi yeni bir dönemde yeni çalışmalara imza atmak üzere yeni kongresini icra etti.

PARTİMİZİN KAPILARI HER KESİME AÇIKTIR

Zonguldak ilinde vatandaşımızın sorunlarına çözüm bulmak, dertlerine derman olmak için gereken her türlü çalışmayı yapmak üzere organize olacağız. Bundan sonra sahada daha etkin, aktif, dinamik, halkla bire bir temas eden, tabana inen, sandık bazında çalışma yapan, mahalle ve köy bazında çalışma yapan, cadde ve sokak bazında çalışma yapan bir teşkilat göreceksiniz. Zonguldak ilinde bulunan bütün vatandaşlar bizim teşkilatımızdır. Teşkilatımızın kapıları gencimiz, yaşlımız, büyüğümüz, küçüğümüz her kesime açıktır.

TÜRKİYE EKONOMİK, SOSYAL VE SİYASAL ANLAMDA TIKANMIŞTIR

Türkiye şuanda ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda tıkanmıştır. Türkiye’de yeni bir sese, soluğa ve anlayışa ihtiyaç vardır. Bu anlayışı da Türkiye’de Saadet Partisi temsil etmektedir. Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Biz vatandaşlarımızın bizi dikkatli bir şekilde takip etmesini ve bizim tercihlerimizi, politikalarımızı, siyaset anlayışımızı, ilkelerimizi ve Türkiye’nin sorunlarına dair çözüm önerilerimizi dikkatle ve özenle takip etmelerini rica ediyorum.

HEDEFİMİZ ZONGULDAK’TA ÜÇ VEKİL ÇIKARACAK POTANSİYELE ULAŞMAK

Zonguldak’ta bin 625 tane sandık, 556 tane köy ve mahalle var. Evvela köy ve mahalle sandık başkanlarımızı bulup teşkilatımızın kadrosunu tamamlayacağız. Teşkilat modelimize uygun kadrolarımızı kuracağız, görevlendirmeleri yapacağız ondan sonra seçime hazır bir hale geleceğiz. İlk olağan veya erken genel seçimde Saadet Partisini Zonguldak’ta 1-2 veya 3 vekil çıkaracak potansiyele ulaştırmaya çalışacağız. Bunun içinde üye ve görevli sayımızı artırmamız lazım. Biz takatimizin sonuna kadar Allah’ın bize verdiği maddi manevi gücü sonuna kadar kullanarak Zonguldak’ta Saadet Partisinin sancağını burca dikmeyi hedefliyoruz.”

MİLLİ GÖRÜŞTE KIRGINLIK OLMAZ

Gazetecilerin parti içinde küskünlük var mı? İlçe başkanlarının istifasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorularını da cevaplandıran Erol; “Milli görüşte kırgınlık olmaz. Mümin müminin kardeşidir. Kırgınlık diye bir şey söz konusu değildir. Arkadaşlarımızın hepsiyle tekraren kucaklaşacağız. İlçe Başkanlarımızın istifası kendime ulaşmadı. Şuanda mazbatamızı aldık ve yönetim kurulu toplantımızı yapacağız. İstifa eden arkadaşlarımızla tekrar görüşeceğiz. Zaten ilçelerimizin çoğunun kongre süreleri geçmişti. Kongre süreçleriyle ilgili genel merkezimizin önderliğinde istişare ve temayüller yapılacak. Ona göre de görevlendirmeleri yapacağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi