İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, partilerine üye olmak isteyen kişi sayısının her geçen gün arttığını özelliklede Ak Parti ve MHP’den partilerine katılımın yoğun olduğunu ifade etti.

İyi Parti olarak hedeflerinin Türkiye’de 1’inci parti olmak olduğunu belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, konuşmasına şöyle devam etti:

HEDEFİMİZ TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLMAK

“Seçimlerin normal zamanında yapılacağını var sayarsak seçimlere 8-9 ay kaldı. Biz seçim erkende olsa zamanında da olsa seçime hazır bir partiyiz. Şuanda bütün kamuoyu yoklamalarına baktığımızda bazı taraflı anketlerin haricinde hemen hemen bütün anketlerde yüzde 20’nin üzerine çıkmış bir İyi Parti görüyoruz. Buda bizi mutlu ediyor. İyi Parti Türkiye’de 1’inci parti olmak istiyor bu hedef doğrultusunda bütün teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızın teveccühü çok yüksek. Bunu zaten gün içerisinde zaman zaman yapmış olduğumuz birtakım katılım ve rozet takma törenleriyle kamuoyu da yakından takip ediyor.

PARTİMİZE ÖZELLİKLE AK PARTİ VE MHP’DEN AKIM SÖZ KONUSU

Her geçen gün çeşitli partilerden ama başta Ak Parti ve MHP’den olmak üzere diğer tüm partilerden partimize doğru bir akım söz konusu. Biz hep şunu söylüyoruz; herhangi bir terör örgütüyle bağı olmayan, ülkesini, milletini, bayrağını seven herkesi İyi Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Çünkü İyi Parti artık herkesin toplanacağı bir Merkez Parti konumundadır. Son günlerde özellikle kamuoyunda tanınmış pek çok siyasetçi arkadaşımız, siyasetin içinde bulunmuş arkadaşımız veya bugüne kadar siyasette bulunmasa da kamuoyunca tanınmış arkadaşlarımız İyi Partiye giriş yaptılar. Önümüzdeki süreçte de bu devam edecek.

TÜRKİYE’DE İSRAFIN, YOKSULLUĞUN KALDIRILMASINI DÜŞÜNEN HERKESİ PARTİMİZDE SİYASET YAPMAYA DAVET EDİYORUZ

Partimize katılım oldukça bazen kendi içimizden veya dışardan birtakım dedikodularda duyuyoruz. Bir kez daha kamuoyuna şunu açıkla yayayım ki ne bize katılan arkadaşlarımızın bizden ne bir talebi, beklentisi ve şu karşılığında geliyorum gibi bir talepleri olmaktadır ne de bizim onlara verilmiş bir taahhüdümüz bulunmaktadır. Biz tamamen ülkemizin geleceği için, ülkemizin iyi yönetilmediğini, ucube dediğimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden kurtunulması gerektiği için bu düşüncede olan ülkemiz insanının daha mutlu, daha refah içerisinde yaşamasını düşünen, Türkiye’de ki israfın, yoksulluğun ortadan kaldırılmasını düşünen herkesi İyi Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz. Bu davetimize uyan, gelen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Geçmişten beri beraber yol yürüdüğümüz, bundan sonra da yanımıza katılan arkadaşlarla yürüyeceğimiz yolda her geçen gün kuvvetlenerek gidiyoruz. İyi Parti Zonguldak’ta iddialı ve birinci parti olma hedefiyle hareket eden bir partidir. İnşallah seçimlerde bunun neticesini hep birlikte göreceğiz.

FİKİRLER HİÇBİR ZAMAN ŞİDDETLE ORTADAN KALDIRILAMAZ

İstanbul’da bizim karavanımıza bir saldırı gerçekleşti ve oradaki arkadaşlarımız yaralandı. Buradan onu yapanları bir kez daha kınıyoruz. Fikirler hiçbir zaman şiddetle ortadan kaldırılamaz. Siyaset birbirine sövme sayma, birbirini kötüleme sanatı değildir siyaset ben daha iyi yapabileceğim diyenlerin yapması gereken bir iştir. Onun için İyi Parti olarak biz diyoruz ki; Türkiye iyi yönetilmiyor. Biz daha iyi yöneteceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener Türkiye’yi çok daha iyi yönetecek. 20 yılın üstünde bir iktidara sabır gösteren milletimizin bu sefer teveccühüyle İyi Partiyi iktidara getireceğini ve İyi Partinin iktidarında da ülkemizin nasıl yönetileceğini, nasıl şuan ki olumsuzlukların ortadan kaldırılacağını da herkese göstermiş olacağız. Şundan herkes emin olsun İyi Parti projeleriyle ve bu projeleri uygulamalara sokacak kadrolarıyla her şeye hazır vaziyettedir. Biz sandığın gelmesini bekliyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi