AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar, 6 Eylül’de yapılan kongrede AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığına seçilen Avukat Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Milletvekilleri Çolakoğlu ile Uçar’ı; İlçe Başkanı Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer, İlçe Teşkilat binası girişinde karşıladılar. Daha sonra sırasıyla İlçe Başkanı Bozkurt ile Milletvekilleri Çolakoğlu ve Uçar, parti binasının toplantı salonunda partililere hitaben birer konuşma yaptılar.

BOZKURT: “EREĞLİ’DE BİR HEYECAN GÖRÜYORUZ”

6 Eylül’de yapılan kongrenin ardından ilçede bir heyecan gördüklerini ifade eden AK Parti Zonguldak Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bu heyecanı artırmak için gece-gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Bozkurt’un ardından konuşan Milletvekili Çolakoğlu; “Ereğli’de emanet olarak verdiğimiz Belediyeyi, bu kadro ile beraber geri alacağız ve Ereğli’yi de yerel yönetimlerde AK Parti ile beraber şaha kaldıracağız” dedi.

AK Parti Zonguldak Ereğli İlçe Teşkilatı’nda yeni görev alan İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileğinde bulunan Çolakoğlu, “İnşallah çıktıkları bu yolda geçmişten alınlarının akıyla aldıkları bu görevi kendilerinden sonraki arkadaşlara da aynı şekilde alınlarının akıyla devredeceklerinden hiç şüphemiz yok” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette konuşan Milletvekili Uçar da Ereğli’nin bölge adına önemli bir ilçe olduğunu vurguladı.

Heyecanı, vizyonu ve gelecekle ilgili bir hedefi olmayanların Ereğli’ye verebilecek bir şeyleri olmadığını ifade eden Uçar, “Ereğli bizim için, bölgemiz adına çok önem arz eden ilçelerimizden bir tanesidir. Sosyal, siyasi ve ekonomik anlamda en dinamik, en hareketli ilçelerimizden bir tanesidir” dedi.

Uçar şöyle dedi:

EREĞLİ’NİN 5 YILI HEBA OLMUŞTUR

“Kırılan olmuştur, dökülen olmuştur. Hepsini biz toplayacağız. İlçemizdeki arkadaşımız ile birlikte, Ereğli’de sizlerle birlikte olacağız, el ele vereceğiz, kol kola vereceğiz. Bunların hepsini birlikte toparlayacağız. 2024 yerel seçimlerinde, emanet vermiş olduğumuz belediyeyi inşallah tekrar AK Parti’ye kazandıracağız. Bugün hasbelkader kazanılmış bir yerel yönetimde, kendisinden bile beklentisi olmayan bir yerel yöneticinin çıkıp Ereğli’ye bir faydasının, bir katkısının olacağına inanıyor musunuz? Heyecanı olmayan, vizyonu olmayan, gelecekle ilgili bir hedefi olmayan bir insan Ereğli’ye ne katabilir? Neyin mücadelesini verebilir? Hiçbir şey! O yüzden Ereğli’nin açıkçası bu dönemde 5 yılı heba olmuştur ama biz Ereğli halkının şunu iyi bilmesini istiyoruz; Merkezi hükümetimizin Ereğli’ye yapması gereken projeler ne varsa, hepsinin yapılması için üç vekil arkadaşımız, il başkanımız, ilçe başkanımız ile birlikte sürekli takip edeceğimizden asla ama asla şüpheniz olmasın” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi